Helpdesk palvelee

Fastroin helpdesk palvelee Hilkka- ja Nappula-asiakkaitamme ohjelmiston käytössä ja ongelmatilanteissa. Voit lähettää tukipyynnön helpdeskiimme täyttämällä tukipyyntölomakkeen, sähköpostilla tai soittamalla.

Saat helpdeskiimme yhteyden täyttämällä tukipyyntölomakkeen, sähköpostilla helpdesk.fi@myneva.eu tai soittamalla numeroon 010-3278000*.

Teknisen tuen sähköpostiosoite

Saat meihin yhteyden kätevästi sähköpostilla helpdesk.fi@myneva.eu.

Teknisen tuen puhelinnumero

Fastroin tekninen tuki palvelee kaikkia asiakkaitaan arkisin klo 8-16 maksullisessa numerossa: 010-3278000*.

Tukipyyntölomake

Voit lähettää sähköisen tukipyynnön myös lomakkeen kautta.

Käytössämme on myös etäyhteys TeamViewer-ratkaisulla, jolla saamme näkymän asiakkaan ympäristöön. Voit ladata TeamViewerin täältä.

Tietojen lähetys ja EU:n tietosuoja-asetus

Toukokuussa 2018 voimaan tulleen EU:n tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n myötä on entistä oleellisempaa, millä tavoin henkilötietoja vaihdetaan organisaatioiden välillä. Fastroi pyrkii jakamaan tietoa ja ohjeistamaan tästä kaikkia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. Tietosuoja-asetukseen viitaten, huomioithan ettet lähetä Fastroille henkilötietoja sähköpostitse. Mikäli henkilötietoja on asian selvittämiseksi välttämätöntä lähettää, kannattaa ne ensisijaisesti lähettää aina turvasähköpostin kautta. Voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä löydät Fastroin tietosuojalausekkeesta.

* Puhelun hinnat:

8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24 %) – kotimaan lankaliittymistä
8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24 %) – kotimaan matkapuhelimista
puhelu palvelun ohjausnumeroon 6,73 snt/puhelu (alv 0 %)
ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Hilkka – Useimmin kysytyt kysymykset

Tunnus on lukossa – mitä teen?

Pyydä pääkäyttäjää avaamaan henkilöstöhallinnan kautta lukittu tili painamalla “Muokkaa” ja painamaan “Tallenna”. Lukitus on poistettu.

Olen unohtanut tunnukseni tai salasanani – mitä teen?

Ota yhteys pääkäyttäjään. Hän voi määrittää tai kertoa käyttäjätunnuksesi ja/tai määrittää uuden salasanan. Voit, ja on suositeltavaa, vaihtaa salasana heti uudeksi, kun pääset sisään Hilkka-järjestelmään, jolloin salasanasi ei jää pääkäyttäjän tietoon. Pääkäyttäjä voi myös halutessaan täpätä “salasana vaihdettava seuraavalla kirjautumiskerralla”-kohdan, jolloin Hilkka vaatii vaihtamaan salasanan, kun työntekijä kirjautuu seuraavan kerran sisään. Tällöin uusi salasana ei jää kuin työntekijän itsensä tietoon.

Mitä rajapintoja Hilkka-järjestelmästä on muihin järjestelmiin?

Hilkka-ohjelmistoon on saatavilla rajapintoja useisiin potilastitietojärjestelmiin kuten Effica ja Pegasos. Lisäksi Hilkka-järjestelmä on Kanta-auditoitu ja siten Sosiaali-ja terveysministeriön asetuksen mukaisesti sosiaali-ja terveydenhuollon A-järjestelmä.

Järjestelmän eResepti-osio on toteutettu itsenäisenä moduulina ja se voidaan sujuvasti ottaa käyttöön ilman raskasta käyttöönottoprosessia. Lisäksi rajapintoja löytyy moniin laskutus- ja taloushallintojärjestelmiin, kuten esimerkiksi Netvisor, ProCountor, Sonet ja Mepco. Lisätietoja integraatioista löytyy rajapinnat-sivulta.

Miten järjestelmä/palvelu toimitetaan?

Toimitamme Fastroi Hilkka-ratkaisut sovellusvuokrauksena Fastroin palvelimelta, jolloin huolehdimme keskitetysti ohjelmiston käytön tietoteknisestä tietoturvasta, päivittäisestä ylläpidosta, varmistuksista sekä päivityksistä. Muista mahdollisuuksista voit kysyä lisätietoja myynniltä.

Minkälaista tukea tarjoatte ohjelmiston käyttöön?

Järjestelmää on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa jo vuodesta 2003. Tekninen tukemme palvelee asiakkaitamme arkisin klo 8-16 tai sovitusti.

Fastroi Oy:n järjestelmien ja ohjelmistojen toimitukseen sisältyy asiantuntijoiden laatima käyttökoulutus asiakkaamme omalle henkilökunnalle. Koulutuksen sisältö räätälöidään tarpeiden mukaisesti, ja siinä pyritään hyödyntämään asiakkaan omaa tietoaineistoa. Lisäksi järjestämme asiakkaillemme webinaareja ja etäkoulutuksia tarpeen mukaan.

Miten yrityksenne tuotekehitys toimii?

Tuotekehitystiimimme sijaitsee Joensuussa, Suomessa, ja järjestelmää kehitetään yhdessä asiakkaidemme kanssa päivittäin. Kyselemme asiakkailta päivittäin teknisessä tuessa, sekä kerran vuodessa laajemmin asiakastyytyväisyystutkimuksessa, palautetta tuotteemme laadusta ja kehittämiskohteista.

Fastroin henkilökunnasta suurin osa toimii tuotekehityksen puolella, lisäksi käytämme tarvittaessa suomalaisia alihankkijoita tarpeen mukaan apunamme. Tiedotamme asiakkaillemme hyvissä ajoissa versiopäivityksistä ja uusista ominaisuuksista.

Mitä etuja on sopimushallinnan ja laskutuksen ominaisuuksista?

Laskutusmoduulilla luot helposti asiakkaan hoitotyön toteumista niin perus-, hyvitys- ja perintälaskut kuin maksumuistutukset ja huomautukset sekä tulostat laskutusraportit. Järjestelmän keskitetyn asiakastietojen hallinnan ansiosta asiakastiedot ovat aina ajan tasalla. Lisäksi niiden siirtäminen laskutusohjelmaan tapahtuu automaattisesti.

Tiesithän, että Hilkka-ohjelmistosta löytyy runsaasti myös muita ominaisuuksia? Pääset tutustumaan tarkempiin tuotetietoihin lataamalla esitteen täältä.

Nappula – Useimmin kysytyt kysymykset

Olen unohtanut salasanani – mitä teen?

Ota yhteys yrityksenne/organisaationne pääkäyttäjään. Hän voi määrittää tai kertoa käyttäjätunnuksesi ja/tai määrittää uuden salasanan. On suositeltavaa vaihtaa salasana heti uudeksi, kun pääset sisään Nappula-järjestelmään, jolloin salasanasi ei jää pääkäyttäjän tietoon. Pääkäyttäjä voi myös halutessaan täpätä “Pakota käyttäjä vaihtamaan salasana seuraavalla sisäänkirjautumisella” -kohdan, jolloin Nappula vaatii vaihtamaan salasanan, kun työntekijä kirjautuu seuraavan kerran sisään. Tällöin uusi salasana ei jää kuin työntekijän itsensä tietoon.

Mistä saan apua Nappulan käyttöön?

Tekninen tuki palvelee Nappulan käyttäjiä arkisin klo 8-16 maksullisessa numerossa: 010-3278000. Voit myös täyttää tukipyyntölomakkeen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen helpdesk.fi@myneva.eu. Pyrimme vastaamaan tukipyyntöihin toimistoaikana mahdollisimman pian.

Nappulan toimitukseen sisältyy käyttökoulutus kaikille käyttäjille sekä Nappulan hallinnointiin liittyvä koulutus pääkäyttäjille. Lisäksi järjestämme asiakkaillemme lisä- ja etäkoulutuksia tarpeen mukaan. Nappulan käyttöohjeet löytyvät järjestelmän sisältä oikeassa alareunassa olevan kysymysmerkki-painikkeen takaa. Elleivät käyttöohjeet näy, pyydä pääkäyttäjää lisäämään ohjeet näkyviin Nappulan Hallinta-moduulin oikeuksien kautta. Nappulan Info -moduulissa löytyy myös useita videoita/webinaareja Nappulan käytöstä.

Miten Nappula toimii?

Nappula on selainkäyttöinen järjestelmä ja käyttö vaatii verkkoyhteyden. Suositus on käyttää uutta versiota Firefox- tai Chrome-selaimesta. Nappulan palvelimet ovat Suomessa ja huolehdimme keskitetysti palvelun tietoturvasta, päivittäisestä ylläpidosta, varmuuskopioinnista viimeisen kuukauden ajalta sekä päivityksistä. Lisäksi Nappula kerää lokitietoja järjestelmän käytöstä.

Miten Nappulaa kehitetään?

Nappula-tiimi työskentelee Fastroin Tampereen toimistolla. Nappulaa kehitetään ensisijaisesti asiakkailta tulevien toiveiden ja palautteen perusteella. Asiakkaiden toiveita ja palautetta saamme muun muassa helpdeskin kautta, tavatessamme asiakkaita esimerkiksi messuilla ja koulutuksissa, sekä asiakastyytyväisyyskyselyn kautta. Meille voi myös laittaa kehitysehdotuksia osoitteeseen nappulakehitys.fi@myneva.eu. Ketterän toimintatapamme ansiosta voimme tuoda lähes päivittäin uusia ominaisuuksia tai korjauksia Nappulaan kaikkien asiakkaidemme käyttöön. Isoimmista muutoksista pyrimme myös kertomaan käyttäjille, kannattaa siis seurata sisäänkirjautumissivulle tulevia tiedotteita, Fastroin blogia sekä asiakaskirjeitä.

Sopiiko Nappula meidän käyttöömme?

Nappula on kehitetty ensisijaisesti sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmäksi ja asiakastietojen kirjaaminen onkin Nappulan toiminnassa keskiössä. Nappulaa on mahdollista räätälöidä tukemaan oman organisaatiosi toimintatapoja, esimerkiksi omien lomakepohjien käyttäminen on Nappulassa mahdollista. Nappulaan voidaan rakentaa sopimus- ja palvelurakenne, joka mahdollistaa laskutusaineiston koostamisen yhteensopivaksi eri laskutusjärjestelmien kanssa. Toisaalta arjen työtä helpottamaan Nappulasta löytyy esimerkiksi valmiit lainmukaiset pohjat lastensuojelu- ja erityishuoltolakien määrittelemille rajoituspäätöksille ja ratkaisuille. Nappula Väylän kautta on mahdollista lähettää kyselyjä Nappulaan kirjatuille asiakkaille, heidän läheisilleen tai muille tärkeille henkilöille. Asiakastietojen lisäksi Nappulaan voi myös kirjata kunnilta tulevia paikkakyselyjä sekä lähettää viestejä työyhteisön kesken. Jos haluat lisätietoja tai esittelyn Nappulasta, ota yhteyttä myyntiin sales.fi@myneva.eu.

Mitä mieltä käyttäjät ovat Nappulasta?

Vuosittaisten asiakastyytyväisyyskyselyjemme perusteella yli 90 % Nappulan käyttäjistä suosittelisi Nappulaa kollegoilleen tai muille toimialan edustajille, ja lähes 90 % käyttäjistä haluaa käyttää Nappulaa työssään myös jatkossa. Nappula-tiimissä teemme parhaamme, jotta käyttäjämme ovat jatkossakin tyytyväisiä. Tutustu asiakkaisiimme täällä.