Fastroi Hilkka-järjestelmä on laajasti käytössä kotihoidossa ja kotipalveluissa

Fastroi Hilkka-järjestelmä on laajasti käytössä liikkuvassa työssä esimerkiksi kotihoidon, kotipalvelun, kotisairaanhoidon, avustaja- ja siivouspalveluiden puolella. Hilkka™ on kuntien ja kaupunkien kotihoidon päivittäinen työväline ja sitä käyttää yli 35.000 sosiaalityön ammattilaista päivittäin.

Kotona asuminen on monelle tärkeä elämänlaatua ylläpitävä tekijä. Kotipalvelu auttaa ja tukee, jos asiakas tarvitsee sairauden tai alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin selviytyäkseen arkipäivän askareista ja henkilökohtaisista toiminnoista. Hilkka-järjestelmä turvaa hoitoa koskevan tiedon välitystä reaaliajassa, lisää asiakas- ja potilasturvallisuutta sekä parantaa hoidon tavoitteellisuutta kotihoidossa ja kotiin annettavissa palveluissa.

Monipuolisten ja räätälöitävissä olevien ominaisuuksiensa ansiosta ohjelmistomme mukautuu asiakkaidemme liikkuvan työn tarpeisiin ja lisää tehoa varsinkin työn-, ajan- ja resurssienhallinnan, laskutuksen, tietojen keruun ja raportoinnin puolella niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla kotihoidossa ja kotiin annettavissa palveluissa.

Hilkka-järjestelmä on laajasti käytössä kotihoidossa ja kotipalveluissa

Mitä hyötyjä toiminnanohjaus tuo kotihoidossa?

Toiminnanohjauksen avulla asiakkaamme ovat säästäneet jopa 25–30 % aikaa ja kustannuksia päivittäisten rutiinitehtäviensä hoidosta sekä parantaneet tätä kautta myös hoitotyönsä laatua. Laadukkaan toiminnanohjauksen avulla työaikaa vapautuu kaikissa työvaiheissa aina töiden suunnittelusta raportointiin saakka.


Sähköisten asiakas- ja henkilöstötietojen viiveetön ja suojattu käsittely sekä järjestelmän erilaiset käyttäjätasot parantavat asiakkaidemme tietoturvaa ja helpottavat  heidän tietojensa hallintaa.

Työvuorojen suunnittelun ja optimoinnin avulla johto voi järjestellä työvuorot helposti, että ne ovat optimaaliset niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin palvelun laadun kannalta. Myös äkillisesti muuttuvissa tilanteissa johto pystyy reagoimaan nopeasti seuraamalla tilannetta ja ohjeistamalla kentällä toimivia työntekijöitä järjestelmän avulla. 

Helppokäyttöinen, mobiilissa saumattomasti toimiva järjestelmä on oiva työkalu kotiin tarjottavien palveluiden kokonaisvaltaiseen ohjaukseen. Sovelluksen avulla työntekijät näkevät kaikki päivän asiakaskäynteihin liittyvät tiedot suoraan mobiili- tai tablettilaitteeltaan, jonka lisäksi he voivat hoitaa käynteihin liittyvän dokumentoinnin vaikka asiakaskäynnin aikana tai heti sen jälkeen.

Järjestelmän monipuolisuutta lisäävät sen integrointimahdollisuudet mm. eri potilastieto-, hoitajakutsu-, turvaranneke-, palkanlaskenta-, taloushallinto- ja laatujärjestelmien kanssa.

Hilkka-järjestelmän hyödylliset ominaisuudet kotihoidossa ja kotipalvelussa

Hilkka™-järjestelmä mukautuu kotihoidon ja kotipalvelujen tarpeisiin. Asiakas tarvitsee vain tietokoneen, matkapuhelimen tai tabletin internetyhteydellä ja Hilkka-ohjelman käyttö voi alkaa. Ohjelmiston käyttöönottokoulutuksessa opiskellaan ohjelmiston käyttö ja kiitetty Helpdeskimme palvelee ohjelmistoon käytössä ja ongelmatilanteissa niin puhelimitse kuin sähköisesti. 

Hilkka-mobiili soveltuu kotihoitoon ja kotipalveluihin

Hilkka-järjestelmän hyödylliset ominaisuudet kotiin annettavissa palveluissa: 

  • Asiakas- ja henkilöstötietojen hallinta sujuu helposti ohjelman avulla.
  • Hilkka-järjestelmän optimoinnin avulla voidaan määritellä ja ottaa huomioon käyttäjän toimesta mm. siirtymäajat, ruokatauot, ruuhkahuiput, pysäköintiin kuluvan ajan ja kesä- sekä talvikeliolosuhteet. Ohjelmistossa on automaattinen työnjako eli optimointi.
  • Mobiili Hilkka-järjestelmä tukee liikkuvan työn luonnetta ja kirjaamisen voi tehdä kätevästi asiakkaan luona hyödyntäen esimerkiksi puheentunnistusta tai rakenteista kirjaamista. 
  • Töiden hallinta onnistuu helpommin henkilökunnan päivittäisten tehtävien suunnittelun ja reaaliaikaisen seurannan avulla.
  • Työvuorosuunnittelu -ominaisuus mahdollistaa työntekijöiden työvuorojen suunnittelun ja raportoinnin nopeasti ja eri työehtosopimukset huomioiden. Tehtyjen tuntien siirtäminen palkkaohjelmistoon rajapinnan avulla.
  • Sopimushallinta ja laskutus -ominaisuudet mahdollistavat töiden ja palveluiden laskutusaineiston muodostamisen mm. taloushallinnon järjestelmää varten.
  • Kotihoidon Avohilmo -tilastointi kätevästi rajapinnan avulla. Tiedot kerätään toteutuneista kotihoidon asiakaskäynneistä, ja ne lähetetään automaattisesti THL:n Avohilmo-palveluun. Hilmo (Hoitoilmoitusjärjestelmä) on valtakunnallinen sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonkeruu- ja raportointijärjestelmä.
  • Omaisviestintä helpottaa sähköistä yhteydenpitoa hoitohenkilökunnan ja hoivapalvelujen asiakkaan omaisten välillä. (linkki Omaisviestintä -sivulle).
  • Ohjelmiston monipuolisuutta lisäävät sen integrointimahdollisuudet mm. eri potilastieto-, hoitajakutsu-, turvaranneke-, palkanlaskenta-, taloushallinto- ja laatujärjestelmien kanssa.

Parhaiten Hilkka-järjestelmän hyödyistä ja käytöstä osaavat kertoa kotihoidon ja kotipalvelun asiakkamme. Lue lisää asiakastarinoistamme.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

Hilkka™-mobiilisovellus kotiin annettaviin palveluihin

Hilkka-mobiili

Hilkka-mobiili soveltuu kotihoitoon ja kotipalveluihin
Lue lisää!
Sompion tähti - Mobiili toiminnanohjaus tehostaa liikkuvan organisaation toimintaa

Asiakkaat

Parhaiten Hilkan hyödyistä osaavat kertoa asiakkaamme. Lue lisää!
Asiakastarinat
Fastroi yhteystiedot

Yhteydenotto

Kiinnostuitko Hilkasta? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Ota yhteyttä!