Fastroi Hilkka™ on päihdekuntoutustyötä tukeva asiakastietojärjestelmä

Fastroi Hilkka on päihdekuntoutustyötä tukeva asiakastietojärjestelmä ja sopii päihdekuntoutusta tarjoaville avo- ja asumispalvelupuolen yksiköille.

Fastroi Hilkka™ on päihdekuntoutustyötä tukeva asiakastietojärjestelmä

Järjestelmää voidaan käyttää apuna myös mm. tukiasuntoihin annettavien kuntoutuspalveluiden seurannassa ja laskutuksessa. Hilkka™ on tehokas apuväline myös hoito- ja kuntoutustyön johtamisessa, suunnittelussa ja raportoinnissa.

Hilkka-järjestelmä on käytössä päihdepalvelun asiakkaille tarkoitetuissa asumispalveluissa, kotipalveluissa ja kuntouttavassa työtoiminnassa. Asiakastietojärjestelmämme avulla päihdekuntoutujien parissa työskentelevät asiakkaamme ovat säästäneet sekä aikaa että kustannuksia hoitaessaan päivittäisiä rutiinitehtäviään. Tämän lisäksi myös työn laatu on parantunut, sillä aikaa on käytettävissä paremmin varsinaiseen hoito- tai kuntoutustyöhön.

Järjestelmän monipuolisuutta lisäävät sen laajat integrointimahdollisuudet mm. erilaisten potilastieto-, palkanlaskenta-, taloushallinto- ja laatujärjestelmien kanssa. 

Hilkka-järjestelmän avulla kaikki asiakastieto säilyy yhdessä paikassa

Järjestelmän avulla kaikki asiakastieto säilyy yhdessä paikassa ja tietojen kirjaaminen sekä tarkistelu on vaivatonta. Erilaiset käyttäjätasot ja automaattinen varmuuskopiointi lisäävät asiakkaiden tietoturvaa. Prosesseja sujuvoittaa myös järjestelmästä löytyvät valmiit luokitukset ja lomakepohjat. Ohjelmaan voidaan koota mm. asiakaskohtaiset kuntoutussuunnitelmat, viikko-ohjelmat, arviokokonaisuudet, fysiologiset mittaukset ja lääkitykset. Myös dokumenttien, dosettipohjien ja lääkityshistorioiden tulostusmahdollisuus helpottaa tietojen hallintaa ja raportointia. Liikkuvan työn haasteita taas vähentää se, että tietojen kirjaaminen ja tarkastelu onnistuu kätevästi myös mobiililaitteella.

Järjestelmästä löytyy mm. Fimean ajantasainen lääketietokanta, joka helpottaa päivittäistä lääkitysten kanssa tehtävää työtä. Ajantasaiset tiedot asiakkaan lääkityksistä ja niiden vaikutuksista luovat turvallisuutta ja vähentävät virheiden mahdollisuutta. Hilkan Lääkevarasto -omininaisuuden avulla voidaan kirjata lääkeannostelut esim. yksikön lääkekaapista. Sen avulla voi tehdä PKV-lääkkeiden ja huumausaineiden kirjanpitoa ja kulutusseurantaa lain edellyttämällä tavalla. 

Työvuorojen suunnittelun ja optimoinnin ansiosta johto voi suunnitella kuntouttajien työvuorot jouhevasti. Tämän ansiosta työkuorma jakautuu tasaisesti työntekijöiden kesken eikä työn laatu kärsi edes kiireisinä ajankohtina.

Hilkka-järjestelmän ominaisuukset päihdekuntoutuspalveluille

Hilkka-järjestelmä helpottaa kuntouttajien työtä päihdekuntoutuksessa ja aikaa jää enemmän kuntoutustyölle. Tarvitaan vain tietokone, matkapuhelin tai tabletti sekä internetyhteys ja järjestelmän käyttö voi alkaa. Ohjelmiston käyttöönottokoulutuksessa opiskellaan ohjelmiston käyttöä. Helpdeskimme palvelee asiakkaitamme ohjelmiston käytössä ja ongelmatilanteissa niin puhelimitse kuin sähköisesti. 

Hilkka-asiakastietojärjestelmän ominaisuuksia päihdekuntoutuksessa:

  • Kaikki tieto kirjataan samaan järjestelmään, jossa se on turvallisesti tallennettuna ja muokattavissa kaiken aikaa.
  • Kuntoutussuunnitelmien, viikko-ohjelmien ja arviokokonaisuuksien tekeminen ja seuranta kätevästi.
  • Asiakkaiden lääkitystiedot kätevästi järjestelmässä. Ohjelmistosta löytyy Fimean ylläpitämä lääketietokanta.
  • Työvuorosuunnittelu mahdollistaa työntekijöiden työvuorojen suunnittelun ja raportoinnin nopeasti ja eri työehtosopimukset huomioiden. Tehtyjen tuntien siirtäminen palkkaohjelmistoon rajapinnan avulla.
  • Sopimushallinta ja laskutus -ominaisuudet mahdollistavat töiden ja palveluiden laskutusaineiston muodostamisen mm. taloushallinnon järjestelmää varten.
  • Sosiaali-Hilmon koostaminen (mm. asiakaslaskenta, hoitojakson perustiedot, palveluala ja läsnäoloraportointi) ja tilastointi kätevästi ohjelmiston avulla. Tiedot kerätään automaattisesti Hilkka-järjestelmän avulla ja ne lähetetään THL:n Sosiaali-Hilmo -palveluun.
  • Hilkka-mobiili helpottaa kirjaamista kotiin vietävissä palveluissa. 

Parhaiten Hilkka-järjestelmän hyödyntämisestä ja sen käytöstä osaavat kertoa päihdepalveluja tarjoavat asiakkaamme. Lue lisää asiakastarinoistamme.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

kakskerta kastanja hilkka

Asiakkaat

Parhaiten Hilkan hyödyistä osaavat kertoa asiakkaamme.
Lue lisää!
Hilkka™-mobiilisovellus kotiin annettaviin palveluihin

Hilkka

Toiminnanohjausjärjestelmä kotihoitoon ja asumispalveluihin
Hilkka-järjestelmä
Fastroi Hilkka earkisto

Yhteydenotto

Kiinnostuitko tuotteistamme? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Ota yhteyttä!