Hilkka-järjestelmä sopii saattokodeille, lääkäriasemille ja kotisairaaloille

Hilkka-järjestelmä sopii mm. saattohoitokodeille, lääkäriasemille ja kotisairaaloille. Se on suunniteltu yhdessä lääkärien ja hoitajien kanssa.

Hilkka™-järjestelmä on laajamittainen asiakas- ja potilastietojärjestelmä, joka tarjoaa apua myös tehokkaan toiminnanohjauksen prosesseihin hoiva- ja sosiaalialan sekä terveydenhuollon työympäristöissä.

Järjestelmä tehostaa muun muassa asiakastietojen hallintaa, työvuorojen suunnittelua ja paperitöiden tekoa. Prosessien jouhevoitumisesta hyötyvät niin työntekijät, asiakkaat kuin omaisetkin.

Miten Hilkka parantaa tietoturvaa ja auttaa tiedonhallinnassa terveydenhuollossa?

Järjestelmän erilaiset käyttäjätasot parantavat asiakkaiden tietoturvaa ja heidän tietojensa hallintaa. Automaattinen varmuuskopiointi ja sähköiset tietokansiot pitävät huolen, että potilastiedot säilyvät salassa ja turvassa, mutta silti järjestyksessä yhdessä samassa paikassa.

Valmiiden luokitusten ja lomakepohjien ansiosta tietojen kirjaaminen on johdonmukaista ja tarkkaa Fimean ajantasainen lääketietokanta, joka helpottaa mm. päivittäistä lääkitysten kanssa tehtävää työtä. Työnteosta tulee järjestelmän ansiosta tarkempaa ja jouhevampaa – aikaa jää enemmän itse potilastyöhön papereiden pyörittelyn sijaan.

Laajat integrointimahdollisuudet lisäävät järjestelmän monipuolisuutta. Järjestelmä toimii yhteen mm. erilaisten potilastieto-, palkanlaskenta-, taloushallinto- ja laatujärjestelmien kanssa. Järjestelmään voidaan kytkeä myös sähköinen resepti (eResepti).

Muita lisäominaisuuksia ovat mm. työvuorosuunnittelu ja asiakaslaskutus. Järjestelmään voidaan kytkeä myös verkkoajanvarausominaisuus, jolla tuetaan esim. lääkäriasemien toimintaa.

Hilkka-järjestelmä helpottaa työtä terveyspalveluissa

Hilkka-järjestelmä helpottaa työtä terveyspalveluissa ja aikaa jää enemmän potilaan hoitotyöhön. Tarvitaan vain tietokone, matkapuhelin tai tabletti sekä internetyhteys ja järjestelmän käyttö voi alkaa. Ohjelmiston käyttöönottokoulutuksessa opiskellaan ohjelmiston käyttöä. Helpdeskimme palvelee asiakkaitamme ohjelmiston käytössä ja ongelmatilanteissa niin puhelimitse kuin sähköisesti. 

Hilkka-asiakastietojärjestelmän ominaisuuksia terveydenhuollossa:

  • Kaikki tieto kirjataan samaan järjestelmään, jossa se on turvallisesti tallennettuna ja muokattavissa kaiken aikaa.
  • Hoitosuunnitelmien, viikko-ohjelmien ja arviokokonaisuuksien tekeminen ja seuranta kätevästi.
  • Fastroi Hilkka-järjestelmän integraatio Kanta-arkistoon ja sähköiseen reseptiin (eResepti) tekee potilaiden palvelusta ja asiakastietojen hallinnasta sujuvampaa.
  • Asiakkaiden lääkitystiedot kätevästi järjestelmässä. Ohjelmistosta löytyy Fimean ylläpitämä lääketietokanta.
  • Järjestelmään voidaan kytkeä myös verkkoajanvarausominaisuus, jolla tuetaan esim. lääkäriasemien toimintaa.
  • Työvuorosuunnittelu mahdollistaa työntekijöiden työvuorojen suunnittelun ja raportoinnin nopeasti ja eri työehtosopimukset huomioiden. Tehtyjen tuntien siirtäminen palkkaohjelmistoon rajapinnan avulla.
  • Sopimushallinta ja laskutus -ominaisuudet mahdollistavat töiden ja palveluiden laskutusaineiston muodostamisen mm. taloushallinnon järjestelmää varten.
  • Sosiaali-ja Terveys-Hilmon koostaminen (mm. asiakaslaskenta, hoitojakson perustiedot, palveluala ja läsnäoloraportointi) ja tilastointi kätevästi ohjelmiston avulla. Tiedot kerätään Hilkka-järjestelmän avulla ja ne lähetetään THL:n Sosiaali-Hilmo -palveluun.

Parhaiten Hilkka-järjestelmän hyödyntämisestä ja sen käytöstä osaavat kertoa terveyspalveluja tarjoavat asiakkaamme. Lue lisää asiakastarinoistamme.

”On mukavaa tehdä yhteistyötä samanhenkisten, positiivisten ja ratkaisukeskeisten Fastroin työntekijöiden kanssa.”

– Johanna Jauhiainen, Hoivakehitys Oy hoivakehitys logo

”Suosittelen Fastroita ja Hilkka™-järjestelmää aina minulta kysyttäessä.”

– Satu Jäntti, Alina alina käyttää Hilkka-ohjelmistoa
Hilkka mobiili

Hilkka

Toiminnanohjausjärjestelmä terveydenhuoltoon
Lue lisää!
The State of Care Report 2019

Asiakkaat

Parhaiten tuotteidemme hyödyistä osaavat kertoa asiakkaamme
Asiakastarinat
Fastroi Hilkka earkisto

Yhteydenotto

Kiinnostuitko tuotteistamme? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Ota yhteyttä!