Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen ohjelmistoyritys ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Yhtiön kehittämiä asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmiä käytetään asumispalveluissa, kotihoidossa ja lastensuojelussa niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Hilkka™-, Nappula-™ ja Real-Time Care™ -järjestelmät tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa suoraan asiakastyöhön. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria kaksikymmentä vuotta. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Tampereella.

Viime vuosina liiketoimintamme kehitys on ollut nousujohteinen ja meidät on palkittu muun muassa Joensuun Vuoden Yrittäjä palkinnolla 2019.

Fastroilla on käytössä ISO 9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmät, jotka toimivat takeina toimintamme ja yrityksen kustannustehokkuudesta, hyvästä riskienhallinnasta sekä ympäristövaikutukset huomioivasta toiminnasta. Fastroi Oy on myös  ISO 27001:2013 -sertifioitu ja sertifiointi osoittaa, että Fastroi Oy noudattaa tietoturvaa koskevaa kansainvälistä standardia. Tuotteidemme käyttäjät kaikkialla maailmassa voivat luottaa siihen, että heidän tietojaan käsitellään ja säilytetään turvallisesti. Tietoturva ja yksityisyys ovat aina olleet tärkeitä sekä toiminnassamme että tuotteidemme suunnittelussa. 

Tällä hetkellä työllistämme yli 60 ohjelmistoalan ammattilaista. Huolenpidon ja välittämisen ympärille nivoutunut yhteishenkemme luo vankan perustan koko yrityksemme laatutyölle ja toiminnalle. Loppupeleissä kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset – me fastikset.

Fastroi on osa myneva Group Gmbh -konsernia

Myneva -konserni on eurooppalainen sosiaali- ja hoivasektorin järjestelmätoimittaja, jolla on yhtiöissään yhteensä 50 vuoden kokemus alalta. Heti perustamisesta lähtien yhtiön fokus on ollut selkeä: väestönkehityksen tuomat haasteet voidaan ratkaista vain sosiaalisesti vastuullisella tavalla ja digitalisaation avulla. Hoiva-alan haasteet jaetaan eri maissa, ne ovat yhteisiä. Myneva korostaa konsernissaan yhteisen oppimisen ja inspiroitumisen merkitystä.

Hampurissa vuonna 2017 perustetulla konsernilla on yli 3 000 asiakasta, yli 300 työntekijää kahdeksassa Euroopan maassa. Sen liikevaihto Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Benelux maissa, Suomessa ja Isossa Britanniassa on yhteensä 36 miljoonaa euroa.

www.myneva.eu

Visiomme ja missiomme

Visiomme on tarjota ohjelmistotuotteita ja parhaita toimintamalleja sote-alan toimijoille kaikkialla maailmassa. Missiomme on helpottaa huolenpitoa teknologian avulla. Haluamme siis tarjota ratkaisuja, joilla hoito- ja sosiaalityön suunnittelu, raportointi, tiedonkeruu ja analysointi, asiakastietojen järjestely sekä resurssienhallinta jouhevoituvat. Olemme toimittaneet järjestelmäratkaisuja niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille yli viidentoista vuoden ajan, ja olemme ylpeitä saadessamme todeta, että olemme selvittäneet monien työpaikkojen pullonkauloja älykkäillä ratkaisuillamme.

Tulokset ovat johtaneet muun muassa vähentyneisiin virheisiin, stressittömämpiin työpäiviin ja parempaan ajanhallintaa. Ja mikä tärkeintä, ratkaisujemme ansiosta kaikille aina työnjohdosta asiakkaisiin jää enemmän aikaa niille tärkeämmille asioille – toisista huolehtimiselle.

Arvomme

Arvomme “välitämme, opimme & jaamme tietämystä, ylitämme laatuodotukset ja teemme tulosta” ovat meille tärkeitä ja ne ohjaavat meitä päivittäisessä toiminnassamme.

Me välitämme

Tuotteemme on toteutettu alusta alkaen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyö on edesauttanut tavoitteita kehittää ratkaisuja, jotka tukisivat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme yksilöllisiä liiketoimintaprosesseja sekä toimintaa kentällä ja toimistolla – kaikkea sitä, mikä tekee toisista ihmisistä huolehtimisesta helpompaa.

Uskomme, että hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen voimavara. Tahdomme, että toisista välittäminen näkyy voimakkaasti myös oman tiimimme sisällä. Tuemme toisia työssämme ja siitä tulee tiimimme vahvuus.

Me opimme ja jaamme tietämystä

Opimme asiakkaaltamme ja se edesauttaa meitä kehittämään toimivia ratkaisuja kaikille asiakkaillemme. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme, että pystymme ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmat nyt ja tulevaisuudessa. Tiedon ja hyvien toimintamallien jakaminen vie meitä ja asiakasta yhdessä eteenpäin. Näin takaamme jatkuvan kehittymisen, joka hyödyttää asiakkaitamme, yritystämme ja henkilöstöämme. Tiedon jakaminen ja uuden oppiminen on meille ilo ja kunnia asia, – sillä eilisen tieto on jo vanhentunutta.

Me ylitämme laatuodotukset

Jatkuvalla kehittämisellä ja parantamisella yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tähtäämme korkealle – ylittämään asiakkaan odotukset. Käytössämme on ISO 9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmät, jotka toimivat takeina toimintamme ja yrityksen kustannustehokkuudesta, hyvästä riskienhallinnasta sekä ympäristövaikutukset huomioivasta toiminnasta.

Me teemme tulosta

Haluamme, että ratkaisujemme hyödyt näkyvät erityisesti hoitotyön laadussa – siinä, että ihmisellä on aikaa toiselle ihmiselle, jaksamme ja pystymme tekemään työmme arvokkaasti. Toivomme, että tulokset näkyvät lisääntyneenä asiakastyöhön käytettävänä aikana ja parantuneena johdon resurssienhallinta mahdollisuuksina. Kaiken kaikkiaan tuloksellisuus merkitsee meille sekä omien, että asiakkaidemme työprosessien sujuvaa hallintaa kun laadukkaasti tehtyä työtä. Tuotamme asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja ja pyrimme yhdessä saavuttamaan tulostavoitteemme.

Rekrytointi

Kiinnostaisiko tulla kehittämään huolenpitoa helpottavaa teknologiaa?
Lue lisää!
Fastroi koulutuspäivät

Tiedotteet

Lue uusimmat lehdistötiedotteet ja artikkelit.
Lisätietoa
Fastroi yhteystiedot

Yhteydenotto

Kiinnostuitko tuotteistamme? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Ota yhteyttä!